Het was zo’n mooi weer afgelopen week; het perfecte weer voor een bruiloft in Nederland. We hadden heel veel zonneschijn, een helderblauwe lucht en super zonnige temperaturen. Op de onderste laag van de taart, die ik afgelopen zondag heb gemaakt, heb ik een ‘herringbone’ patroon gebruikt. De tweede laag heb ik bedekt met echt bladgoud. Tenslotte heb ik een paar kleurrijke boeketten toegevoegd om de zomerse vibe perfect aan te vullen. Ik denk dat dit de perfecte taart is om een mooie zomer te starten!

Summer wedding cake 11 Summer wedding cake4 Summer wedding cake3 Summer wedding cake2

Categories: Bruidstaarten

Comments are closed.

Recente Berichten

Winter bruidstaart

Posted on Feb - 18 - 2017

0 Comment

Valentijn’s bruidstaart

Posted on Feb - 14 - 2017

0 Comment

Koper en roze bruidstaart

Posted on Dec - 8 - 2016

0 Comment

Kleurrijk zomer bruidstaart

Posted on Mei - 9 - 2016

0 Comment