Ik was zeer vereerd en dankbaar, toen ik in augustus gevraagd werd om een taart te maken voor de winter editie van het DIY wedding magazine USA. Ik kreeg een prachtig kleurenpalet om mee te werken en ik koos daaruit de dominante kleur, turkoois, om als basis kleur te gebruiken. Ik heb een lange tijd gewacht om een ombre stijl taart te maken. Turkoois en goud gaan goed samen, dus heb ik een turqoise taart gecombineerd met gouden kanten fantasie bloemen. Ik heb deze creatie Sea green fantasy dream genoemd. Meer foto’s van deze taart zijn te vinden op mijn FB pagina.

DIY Magazine december 2014_002 Collage versie2_001 DIY Magazine december 2014_001

 

 

Categories: Bruidstaarten, Media

Comments are closed.

Recente Berichten

Winter bruidstaart

Posted on Feb - 18 - 2017

0 Comment

Valentijn’s bruidstaart

Posted on Feb - 14 - 2017

0 Comment

Koper en roze bruidstaart

Posted on Dec - 8 - 2016

0 Comment

Kleurrijk zomer bruidstaart

Posted on Mei - 9 - 2016

0 Comment