Aanvullende informatie over bruidstaarten

Bellaria Cake Design ingredienten

Proeverij & Ontwerp

De taarten van Bellaria Cake Design zijn uniek qua ontwerp en geheel afgestemd op uw voorkeuren en wensen. In drie stappen wordt u door het proces begeleid. Ten alle tijden kunt u een proeverij aanvragen, waarin u de favoriete vulling bepaalt in combinatie met de beoogde biscuitsoort. De proeverij duurt meestal een uur, waarin u tevens de wensen voor het ontwerp kunt bespreken. Een voorlopig ontwerp wordt besproken en eventueel een ruwe schets gemaakt. Na de proeverij wordt een offerte door Bellaria Cake Design verder uitgewerkt en toegestuurd. Na gunning van de opdracht wordt het ontwerp met u gedeeld, waarna ruimte is voor eventuele aanpassingen.

Taart samenstellen

Standaard maken wij gebruik van een luchtige biscuit, dat wordt bereid zonder boter zodat het minder zwaar is dan cake. De taarten worden royaal gevuld met 4 lagen vullingen, die bestaan uit een combinatie van botercrème en/of jam naar keuze. Voor taarten die bestaan uit twee of meer lagen kan gekozen worden uit meerdere combinaties van vullingen. Hiervoor geldt er een kleine toeslag. Alvorens de taart met fondant te bekleden wordt deze met ganache (een mengsel van chocolade en room) afgesmeerd om een strakke buitenkant te krijgen.

De vullingen worden ambachtelijk gemaakt en worden standaard bereid van botercrème, waardoor de taart langere tijd buiten de koeling kan staan. Bellaria Cake Design zal u van advies tijdens de proeverij welke combinaties goed bij elkaar passen. In de onderstaande tabel kunt de mogelijkheden voor biscuit, vulling en jam zien.