Op je bruiloft is het belangrijk dat alles tot in de puntjes verzorgd is, van de locatie tot aan de kleinste details. En daar hoort natuurlijk ook de bruidstaart bij! Een kleine roze bruidstaart met een rose gold drip en suikerbloemen is de perfecte keuze voor een romantische en trendy bruiloft.

Deze kleine roze bruidstaart is niet alleen prachtig om te zien, maar ook heerlijk om te proeven. Het luchtige cakebeslag is gevuld met een smaakvolle botercrème naar keuze en afgewerkt met ganache. De rose gold drip geeft de taart een luxe uitstraling en de suikerbloemen maken het geheel helemaal af.

Suikerbloemen zijn een geweldige keuze voor een bruidstaart, omdat ze altijd perfect in bloei staan en niet verwelken. Het is ook mogelijk om suikerbloemen te laten maken die precies passen bij de bloemen die je gebruikt in de rest van de decoratie. Zo creëer je een prachtig geheel dat perfect bij elkaar past.

De kleuren roze en rose gold zijn momenteel ontzettend populair in de bruiloftsdecoratie. Het is dan ook geen verrassing dat deze kleuren ook terug te vinden zijn in de bruidstaart. Het zachte roze van de bruidstaart past perfect bij het rose gold van de drip en samen vormen ze een prachtige combinatie.

Een kleine roze bruidstaart met een rose gold drip en suikerbloemen is perfect voor een intieme bruiloft met een romantische sfeer. Het is ook mogelijk om de taart aan te passen naar jouw persoonlijke smaak en wensen. Zo weet je zeker dat de bruidstaart perfect past bij de rest van de bruiloft en dat je enkel complimenten zult krijgen van je gasten.

Bellaria Cake Design was bij Paviljoen “De Witte” in Scheveningen. Bekijk gerust ons portfolio voor meer voorbeelden van onze prachtige taarten en neem contact met ons op via het aanvraagformulier als je geïnteresseerd bent in een geweldige, unieke bruids- of verjaardagstaart. We kijken ernaar uit om samen met jou de perfecte taart te ontwerpen voor jouw speciale gelegenheid!