Algemene voorwaarden Bruidstaarten :

 

Artikel 1: Taartstandaard

Voor de taartstandaard wordt eenmalig een borg van tussen € 75- € 150 in rekening gebracht (hangt af van het type taartstandaard). Deze borg ontvangt u retour als de taartstandaard ongeschonden en schoon, op eigen gelegenheid, is teruggeleverd aan Bellaria Cake Design. Mocht u de taartstandaard via TNT post willen toezenden dan komen deze kosten voor eigen rekening.

 

Artikel 2: Offerte, aanbetaling en annulering.

Een persoonlijke offerte is geldig vanaf de datum die bovenin de offerte staat vermeld.
De geldigheid van de offerte is 6 dagen.  Als u gebruik wilt maken van deze offerte, dan dient u dit kenbaar te maken door een e-mail te sturen naar riany@bellariacakedesign.nl. U ontvangt vervolgens een bevestiging.

Binnen 1 week na uw goedkeuring dient u een aanbetaling te voldoen van 25 % van de totale kosten exclusief de bezorgkosten, de huur taartstandaard en de borg. Het resterende bedrag dient uiterlijk 4 weken voorafgaand aan de trouwdatum op de rekening van Bellaria Cake Design te zijn bijgeschreven.

Annuleren is enkel mogelijk in overleg met Bellaria Cake Design en alleen mits de annuleringsperiode, van minimaal 6 weken, niet wordt overschreden. In dit geval zal het voorschotbedrag worden gerestitueerd.

Bij annulering door de cliënt na de periode van 6 weken, voorafgaand aan de trouwdatum, zal het voorschot van het bedrag niet meer worden gerestitueerd. Bij annulering door de cliënt na de periode van 6 weken, voorafgaand aan de trouwdatum, brengt Bellaria Cake Design 50% in rekening van de totale kosten. Bij annulering door de cliënt na de periode van 3 weken, voorafgaand aan de trouwdatum,  brengt Bellaria Cakes Design 100% in rekening van de totale kosten.

 

Artikel 3: Bezorgen

De offerte voor een bruidstaart is exclusief bezorgkosten.

De eventuele bezorgkosten zijn vermeld in de offerte.

De taart mag, nadat hij door Bellaria Cake Design is geplaatst, niet meer worden verplaatst, is dit wel het geval, dan is de koper verantwoordelijk voor de eventuele schade en de kosten om de taart te herstellen.

Artikel 4: Annuleren door Bellaria Cake Design

Bij ziekte,  familie omstandigheden of andere voorkomende omstandigheden wordt u zo snel als mogelijk geïnformeerd, wanneer Bellaria Cake Design de opdracht door genoemde omstandigheden niet voor u kan uitvoeren. In overleg met u kijken wij of een collega in de regio de opdracht kan overnemen. Indien u vooruit heeft betaald zal, de financiële afwikkeling met u correct worden geregeld.  Echter, het te restitueren bedrag kan nooit de hoogte van  het bedrag van de opdracht, zoals overeengekomen met Bellaria Cake Design, overschrijden.

Artikel 5 : Ontwerpbescherming en Geschillen

 

  1. Aan het ontwerp van de taart of sweet table kunnen geen rechten worden ontleend. Bellaria Cake Design behoudt zich te allen tijde het recht voor om het ontwerp naar eigen inzicht aan te passen of te veranderen. Afwijking van het ontwerp geeft geen recht op restitutie noch op het niet nakomen van de afnameverplichting door opdrachtgever.
  2. Bellaria Cake Design blijft eigenaar van het ontwerp en het beeldmateriaal en behoudt daarmee het recht om het beeldmateriaal van het ontwerp op welke manier dan ook te publiceren.
  3. Alle afspraken die gemaakt worden over uiterlijk, smaak en dergelijke worden schriftelijk bevestigd.
  4. In geval van schade aan de taart is Bellaria Cake Design enkel aansprakelijk voor schade die tijdens de bereiding plaats heeft gevonden. Na aflevering ligt het risico bij de opdrachtgever en kan daarom niet verhaald worden op Bellaria Cake Design.
  5. Bellaria Cake Design is niet aansprakelijk voor enige schade, zoals letselschade ten gevolg van allergieën.
  6. Enkel het Nederlands recht is van toepassing op deze geschillen.

Nootdorp, 1 januari 2018

Bellaria Cake Design

Spitfire 6

2631MB – Nootdorp

06-50508073

KvK: 59336617

BTW: NL016376341B01