Cake Master awards

Riany Clement

Ik ben Riany en woon in Nootdorp, leuk dat je mijn site gevonden hebt.

Ik ben getrouwd en moeder van drie kinderen. Ik heb Informatica gestudeerd en werk sinds 2001 drie tot vier dagen in de week met veel plezier in de IT branche. Sinds begin 2012 heb ik buiten mijn werk, sport en gezinsleven een andere hobby namelijk taarten decoreren.

Van jongs af aan heb ik het altijd leuk gevonden om te koken of te bakken. Kortom alles wat met eten te maken heeft. Ik denk dat mijn Indonesische afkomst ook bijgedragen heeft aan het feit, dat ik van lekker eten en koken houd. Het grootste gedeelte van mijn vrije tijd besteed ik in de keuken om nieuwe recepten uit te proberen en iets lekkers te maken. Voor mij is er niets leuker, dan andere mensen te zien genieten van mijn kookkunsten!

Eind 2011 heb ik een workshop taartdecoratie gevolgd. Deze workshop heeft mijn creatieve kant en mijn interesse in taart decoreren aangewakkerd.  Als gevolg hiervan heb ik diverse workshops gevolgd om verschillende technieken onder de knie te krijgen, waaronder de professionele cursus PME Sugarpaste, Sugarflower en Royal Icing. In april 2013 heb ik met succes deze PME opleiding afgerond en mag ik mezelf Master International Cake decorator noemen.  Zie hier voor meer info over deze opleiding, die ik in Nederland gevolgd heb.

Ik geniet ervan om taarten te maken voor verjaardagen, jubilea, geboorte, bruiloften, etc. De taarten kunnen worden opgehaald in Nootdorp. Ben je nieuwsgierig? Kijk dan in de taarten galerij voor mijn taarten en andere creaties.

Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achterlaat onder mijn creaties. Ook kun je mij vinden op mijn Bellaria Cake Design Facebook pagina. Wil je op de hoogte blijven van al mijn nieuwste creaties, klik dan op “vind ik leuk”.

Heb je verder nog vragen, gebruik dan het contactformulier op deze site.

Groetjes en veel kijkplezier.